Topení s italským šarmem: vneste do svého domova tepelnou pohodu se značkou La Nordica

termonathalie_1180x580

Značka La Nordica-Extraflame představuje to, co je pro severo-východ Itálie charakteristické: vášeň a tvrdou práci, inovace a neustálý výzkum výrobku. Přináší na světový trh to nejlepší z „Made in Italy“: kvalitní materiály, precizní zpracování a velký důraz na design. Ročně vyrobí 170 000 spotřebičů, což z ní činí jednoho z největších výrobců. A je oblíbená nejen u zákazníků v Evropě, ale i v dalších částech světa.

Sortiment značky La Nordica – kombinace italského stylu a kvality

Značka La Nordica se vyznačuje nejen vysokou kvalitou svých výrobků, ale také snahou o neustálé zlepšování a hledání inovací, stala se tak uznávaným odborníkem v oblasti topných zařízení na dřevo a pelety. Společnost se specializuje na výrobu krbových kamen, sporáků na dřevo, krbů a kotlů. Všechny výrobky jsou špičkou ve své oblasti a splňují přísné mezinárodní certifikáty a jsou navrženy tak, aby jejich provoz minimalizoval negativní dopady na životní prostředí.

jennifer1180x580_2

Výrobky pro domácnost 21. století

Řada výrobků La Nordica kombinuje moderní prvky s neodolatelně rustikálním vzhledem. Ačkoli retro vzhled může klamat, výrobky La Nordica jsou bez výjimky určeny pro domácnost 21. století. Společnost například uvedla na trh high-tech modely na pelety, které lze ovládat prostřednictvím chytrého telefonu nebo kamna na dřevo s teplovodním výměníkem a vysokou tepelnou účinností. V sortimentu značky La Nordica však rozhodně najdeme i kamna a sporáky s moderním minimalistickým designem.

family1180x580

Přednosti značky La Nordica

  • Vyhřívá domácnosti již více než 50 let.
  • Design a kvalita. 100 % vyrobeno v Itálii.
  • Šetrné k planetě. Určeno pro přírodní a obnovitelná paliva.
  • Skutečné úspory za vytápění.
  • Testované výrobky s nejpřísnějšími mezinárodní certifikáty.

marlena_page

Rozhodněte se pro krbová kamna či sporáky s 50letou tradicí

Výrobky La Nordica, včetně nejprodávanějších kamen na dřevo Emiliana a kamen na dřevo Rosa 4.0 Petra, jsou k dostání v e-shopu centrumvytapeni.cz. Při zakoupení výrobků u nás máte k dispozici odborné a technické poradenství, záruční i pozáruční servis a dopravu na místo určení včetně profesionální instalace. Výrobky dodáváme s manuálem k obsluze a záručním listem.