Představujeme exkluzivní krbová kamna na dřevo, která osloví i ty nejnáročnější

Dřevo je stále oblíbeným a nejčastěji využívaným palivem pro různé druhy kamen, a to i díky tomu, že jde o přírodní, obnovitelný a obvykle i cenově dostupný materiál. Proto La Nordica-Extraflame už mnoho let vyrábí a také stále inovuje kamna na dřevo. Produkty z jejich dílny umožňují dokonalé spalování dřeva, čímž značně zvyšují účinnost vytápění a snižuje množství odpadu. K tomu se do nových typů kamen promítají i požadavky spotřebitelů na moderní vzhled a navíc je v nabídce stále více modelů se 3, 4 a 5 hvězdičkami a certifikátem Čistý vzduch.

Marlena, litinová kamna s vysokým výkonem

Hledáte-li elegantní design a oblé linie, sáhněte po kamnech na dřevo Marlena s kulatým půdorysem, která jsou vyrobená z litiny s vysokou tepelnou účinností (přes 85 %), a to včetně velkého litinového topeniště a dvířek se zakřiveným sklem, které vám dovolí užívat si pohled na oheň bez omezení. K dokonalému vzhledu přispívá i ergonomická rukojeť z nerezové oceli. Kromě vzhledu nabízí kamna Marlena vysoký výkon a nízké emise či možnost odebírat spalovací vzduch zvnějšku, což zajišťuje větší bezpečnost.

marlena_page

Prohlédnout kamna Marlena >>

Liù Pietra, moderní kamna z přírodního kamene

Vnější opláštění z přírodního kamene a nerezová rukojeť činí kamna Liù Pietra kusem, který se hodí i do nejmodernější domácnosti. Zakulacené sklo vám poskytne opravdu široký výhled do ohniště. Celolitinová konstrukce kamen dokáže skvěle akumulovat teplo a jejich účinnost dosahuje přes 85 %, systém dodatečného spalování potom zajišťuje nízké emise. Dokonalým společníkem budou i díky litinové varné plotýnce, na které si můžete ohřát například vodu na čaj či kávu.

liu_page

Prohlédnout kamna Liù Pietra >>

Emiliana, kamna s elegantní majolikou

Dokonalou eleganci přinesou do vašeho domova kamna Emiliana, která mají litinové tělo opláštěné ručně vyráběnou majolikou ve vínové nebo bílé barvě. Vysoká účinnost dosahující téměř 89 % a nízké emise, kterých se dosahuje systémem dodatečného spalování, z nich dělají ideální zařízení pro vytápění, a to i díky litinové varné plotně, kterou můžete během topné sezóny využívat. Pro vyšší bezpečnost při provozu je můžete napojit na externí přívod vzduchu.

emiliana_page

Prohlédnout kamna Emiliana >>

Jennifer, litinová kamna s krbem

Celolitinová smaltovaná kamna Jennifer v úzkém, oválném provedení přinesou k vám domů eleganci v kompletně černé barvě, kterou z vnější části nic nenarušuje kromě velkoryse prosklené plochy. Jejich součástí je velký litinový krb, do kterého můžete vkládat dřevo o délce až 50 cm. Samozřejmostí je vysoká tepelná účinnost a možnost instalovat přívod spalovacího vzduchu z exteriéru, který zajišťuje bezpečný a spolehlivý provoz.

jennifer1180x580_2_1

Prohlédnout kamna Jennifer >> 

OBJEVTE VŠECHNA KAMNA A SPORÁKY OD ZNAČKY LA NORDICA EXTRAFLAME